Categorieën
2023 Oproep Podium voor Bioethiek

Het Podium voor Bio-ethiek zoekt nieuwe redacteuren

Het Podium is er voor alle leden van de Nederlandse Vereniging voor Bio-ethiek en voor iedereen die zich op de een of andere manier betrokken voelt bij de levenswetenschappen in brede zin en de ethische reflectie daarop. Het verschijnt vier keer per jaar. Elk nummer is gewijd aan  een specifiek thema, waarvoor oproepen worden geplaatst. Meer informatie is te vinden op: Podium voor Bio-ethiek – NVBe.

De Podiumredactie bestaat uit tien mensen met verschillende achtergronden. Binnenkort gaat een aantal van onze meer ervaren redacteuren het Podium vaarwel zeggen. We willen ons team daarom graag opnieuw versterken. Voor nieuwe redactieleden gaat onze voorkeur uit naar mensen met enige redactionele ervaring en in het bijzonder met kennis op het gebied van de dier- en milieu-ethiek.

Als lid van de redactie draag je minimaal eenmaal per jaar bij aan de totstandkoming van een themanummer. De redactie komt vier keer per jaar bijeen, waarvan tweemaal online. Het totale (onbezoldigde) tijdsbeslag komt neer op ca. 10 dagen per jaar.

Heb je belangstelling, neem dan contact op met Dirk Stemerding (dirk@dirkstemerding.nl/0647268771)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.