Categorie├źn
2023 De Nacht van de Veerkracht Uitnodiging

Koop nu je tickets voor De Nacht van de Veerkracht!

De Nacht van de Veerkracht: Een avond vol ethiek met een vleugje mysterie

Ethiek is in Nederland niet meer weg te denken. Dit jaar vieren vier organisaties hun jubileum en hebben zij de handen ineen geslagen om een avond in festivalsfeer te organiseren: De Nacht van de Veerkracht belooft een avond vol inspiratie en motivatie te worden. Het evenement, gehouden op 1 december van 20.00-0.00 uur, biedt een platform om elkaar te ontmoeten en samen te werken aan meer veerkracht in onze samenleving.

Over de Nacht van de Veerkracht

De Nacht van de Veerkracht is een uniek evenement dat mensen van alle leeftijden en achtergronden samenbrengt om veerkracht te vieren en te stimuleren. Het evenement biedt een platform voor inspiratie, groei en verbinding. De avond belooft een bijzondere ervaring te worden met inspirerende sprekers, boeiende workshops en actuele discussies. Bezoek www.nachtvandeveerkracht.nl voor meer informatie.

Programma hoogtepunten

  • Inspirerende Sprekers: Het evenement zal worden opgeluisterd door inspirerende sprekers uit verschillende vakgebieden, waaronder Denker des Vaderlands Marjan Slob. Hier vindt u het programma.
  • Interactieve Workshops: Deelnemers krijgen de kans om deel te nemen aan praktische workshops en sessies over persoonlijke ontwikkeling, mentale veerkracht en emotionele intelligentie.
  • Netwerkmogelijkheden: De Nacht van de Veerkracht biedt uitgebreide netwerkmogelijkheden, zodat deelnemers kunnen verbinden en delen met gelijkgestemde individuen.

Hoe deel te nemen?

Het evenement zal plaatsvinden in de Pieterskerk en de Universiteit voor Humanistiek en begint om 20.00. Kaartjes zijn beschikbaar voor 27,50 of 15,00 (studententarief) op www.nachtvandeveerkracht.nl. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Over de Organisatoren

De Nacht van de Veerkracht wordt georganiseerd door een aantal jubilerende organisaties, te weten het Centrum voor Ethiek en Gezondheid (CEG), de Nederlandse Vereniging voor Bio-ethiek (NvBE), het Netwerk Ethiekondersteuning Nederland (Neon) en de postacademische opleiding Ethiek in de Zorgsector.

Voor meer informatie en persverzoeken, kunt u contact opnemen met Karin Seijdell via nachtvandeveerkracht@gmail.com of 06-17137235.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.