Categorieën
2023 ALV Oproep Save the date

SAVE THE DATE – Algemene Ledenvergadering 

This content has been archived. It may no longer be relevant

Op vrijdag 14 april aanstaande wordt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) georganiseerd. De ALV wordt online gehouden en duurt van 15.30 – 17.00 uur. 

Via het algemene jaarverslag en het financiële jaarverslag geeft het bestuur de leden zoals gebruikelijk inzicht in gemaakte keuzes in het afgelopen jaar, en legt daarover verantwoording af. Maar de ALV is ook het moment waarop leden kunnen laten weten hoe zij over voor de vereniging belangrijke onderwerpen denken. 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan abonnementsvormen en de hoogte van de contributie, aan publicatievormen en een update van de NVBe statuten.  

Tijdens het laatste half uur van de ALV zal, net als voorgaande jaren, een inhoudelijk thema besproken worden. Zoals u (misschien al) weet, viert de NVBe dit jaar haar 30 jarig jubileum, samen met het Centrum voor Ethiek en Gezondheid (CEG, 20 jaar) en het Netwerk Ethiekondersteuning Nederland (NEON, 10 jaar). Deze jubileumviering heeft als thema ‘De Nacht van de Veerkracht’ en zal plaatsvinden op 1 december a.s. In de tekst hieronder vindt u een toelichting op het thema.  

Het bestuur van de NVBe roept al haar leden op om mee te denken over de invulling van De Nacht van de Veerkracht. We horen graag uw ideeën over onderwerpen die niet mogen ontbreken in het programma, maar ook ideeën voor creatieve manieren om met elkaar over het onderwerp in gesprek te gaan.   En wilt u helpen met de organisatie van De Nacht van de Veerkracht? Laat het ons weten! Dat kan via nachtvandeveerkracht@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.