Categorieën
2024 Onderwijsmiddag Uitnodiging

AANKONDIGING! 17 mei 2024 Onderwijsmiddag Nederlandse Vereniging voor Bio-ethiek met het thema spellen in het ethiekonderwijs

Graag nodigen we u uit voor de Onderwijsmiddag van de Nederlandse Vereniging voor Bio-ethiek op 17 mei 2024 van 13:30 tot 17:00. Het thema is: Spellen in het ethiekonderwijs

Mariëtte van den Hoven, hoogleraar medische filosofie en ethiek AmsterdamUMC, zal ons aan het begin van de middag meer vertellen over impact en educatieve strategieën in ethiekspellen. Daarna willen we een aantal spellen (laten) voorstellen en er samen mee ‘spelen’ en op reflecteren. We sluiten de dag af met een borrel. 

Locatie:

Het Centrum voor Ethiek en Gezondheid in Den Haag. 

Oproep:

Tot nu toe is er pas een enkel spel aangemeld, maar we weten dat er nog veel meer is ontwikkeld door collega’s. Dus: heeft u of kent u een spel dat bruikbaar is voor onderwijs en wilt u dat delen met andere collega’s? Of wilt u op een andere manier bijdragen aan de Onderwijsmiddag? Vul dan vooral dit formulier in. 

Aanmelden:

Via deze link kunt u uzelf vast aanmelden voor de middag. Voor leden van de NVBe is de Onderwijsmiddag gratis toegankelijk. Andere geïnteresseerden zijn van harte welkom, wel vragen wij hen om een kleine vergoeding van 17,50. 

Komt allen! Wij kijken ernaar uit u op 17 mei te ontmoeten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.